Easy Living

20 April 2005

Seda peab nyyd kyll ytlema, et kui peod on paeva- ja tegelt lausa o"o"korral, siis oleks jargmisel paeval kuskil kontoris vaikselt laua taga konutamine ikka kordi monusam kui pystijalu rapsimine, naeratamine ja smalltalk. eriti kui peab 100 korda paevas vastama kysimusele "how are you". poliitiliselt korrektne vastus on muidugi vahemalt "good" kui mitte "excellent" voi "fabulous", kuigi vabalt voiks selle asemel neid shokeerida ja ebamugavasse olukorda panna vastusega " I feel like shit". siis juba nouab viisakus, et nad peavad uurima, et mis juhtus, kuigi see kedagi yldse ei huvita ja siis ma poleks enam ainuke kellel on paha olla.
aga oiste ylevalolemiste iseloom oli selline, et yleeilsel soolaleivapeol sain ma tuttavaks mingite uute inimestega, kellest monede visiitkaartil oli amet "Magician", mis siis tahendab inimeste hanekstombamist kaarditrikkidega. ja sellest tulenevalt istusin eile poole ooni Schooner Wharfis ja vaatasin ja imestasin. ja isegi 10 cm kauguselt mitte kottigi aru ei saa, kuidas ta selle oige kaardi sealt pakist valja tombab, kuidas see kokku volditud kaart sulle kellarihma vahele sai ja kuidas akki terve tavalise kaardipaki asemel on terve pakk risti kymneid.
kusjuures, nagu tellimise peale pakuti mulle just pool tundi tagasi kord nadalas mingit kontoritood, edaspidi peab oma soovidega natuke ettevaatlikum olema :).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home