Easy Living: Ike ehk teretulemast tagasi

05 September 2008

Ike ehk teretulemast tagasi

Olen nyyd esmaspaeva oost saadik tagasi Key Westis ja kuna Mark vahepeal kolis meid teisse korterisse, siis olen pohiliselt tegelenud koristamise,asjade lahti pakkimise ja paigutamisega. ja nyyd tundub, et homme hakkan jalle asju kokku pakkima ja korgematesse kohtadesse voi autosse paigutama, sest laheneb orkaan Ike. siiamaani me pole veel kunagi evakueerunud, aga nyyd tundub, et asi on vaga tosine. muidugi voivad igasugu ennustused veel paremuse poole muutuda, aga vaga palju vist siiski mitte. praegune ennustus on selline:


homme algab turistide evakueerimine ja pyhapaeva hommikul elanike. me homme ohtuni vaatame mis vark on ja kui ikka jama on, siis lahkume ka. esialgu motlesime, et Tampasse, aga kui ennustus ikka vaga halb on, siis ilmselt Virginiasse Marki vanemate juurde.
kardetakse jalle suurt tousuvett, isegi suuremat kui Wilmaga oli. selles majas kus me nyyd elame, oli Wilma ajal vesi toas rinnuni, nyyd siis voib tulla veel korgem. kui Ike nyyd toesti 4. kategooria orkaanina siit yle laheb, siis yks asi on siin torm yle elada ,aga teine asi on mis parast tormi toimub. neid saari ju yhendavad mandriga sillad ja vaga huvitav on ,kui moni neist hävib. koige hullem, kui 7 miili sillaga midagi juhtub, mis on ysnagi toenaoline, sest see on ehitatud vastu pidama ainult 1. kategooria orkaane. kui nii juhtub, siis ei toimu siin parast orkaani tykk aega mingit elu. ei kujutagi ette, kuidas siiajaanud inimesed sellisel juhul selvivad. ilmselt muidugi lennumasinatega abipakikesi ikka tuuakse.
bensiin oli juba tana osades tanklates otsas. homme vist pidid veel viimased bensiiniautod Miamist siia tulema. poes kyll vaga suurt tunglemist ei nainud, aga voibolla see on sellest, et enamus ikkagi planeerib lahkuda. ma juba kujutan ette mitu tundi me tavalise 3 tunni asemel mandrile siit soidame. naabrid meil kusjuures jaavadki siia. kuulsin tana ka sellist kõlakat, et nyyd enam sundevakueerumise ajal kohale jaanud inimesi paasteteenistused aitama ei tule..
nyyd aga lahen magama. tagasijoudmisest saadik on mul aratus koige hiljem 5-6 ajal olnud, sest Erinil on aeg sassis. homme siis naeb mis toimub ja juhtuma hakkab. ja tegelikult ma ikka plaanin Eestis kaigust ka natuke kirjutada.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home