Easy Living: 6. paev, Death Valley ja Las Vegas

26 July 2005

6. paev, Death Valley ja Las Vegas

Death Valley on siis USA koige madalam koht. Oma nime ta selles mottes ei oigusta et tegelt elab seal igasugu roomajaid ja loomi ja mutukaid. Selles mottes oigustab, et kunagi seal koolesid ara mingid kullaotsijad voi muidu randajad. Igatahes oli seal suht palav, 110 F ehk siis 43 C, kuskil kus kraade naitas. kolasime seal niisama paaris kohas ringi, sest palavas on ju monus olla. yks koht oli Devils Golf Cource, kus olid maapinnal soolast moodustunud kankrad, mis olid augulised. Golfipalle kyll kuskil ei nainud. Teine koht oli ameerika koige madalam punkt, kus oli soolajarv ja yles kalju peale pandud merepinna mark. Koik ylejaanu oli igav korb ja tyhi vali.
Mingis kohas oli veel paljulubav turismiatraktsioon Natural Bridge. Kuna me tapselt ei teadnud, mis see on, siis me ikka arvasime, et peab jargi uurima. See oli siis teine proovilepanek. See osutus umbes tunniseks kondimiseks mingis vanas joesangis korgete kaljude vahel ja vastumage, temperatuur ikka endine, paike paistab lagipahe, tuult pole ja vesi pudelis umbes 40 kraadine. Asi mille parast me sinna laksime, oli siis auk kalju sees ja kuna me ikka midagi rohkemat ootasime, kondisime me jarjekindlalt edasi kuni joudsime tuhandeid aastaid tagasi ara kuivanud koseni. Siis tulime tagasi, oli vaga huvitav jalutuskaik.
Sellega loppes surmaoru ekskursioon meie jaoks (koik jaid siiski ellu) ja edasi suundusime Las Vegasesse. Seal jalle uued yllatused, selgus et linnas oli midagi toimumas ja hotellid enamuses kas tais voi mitmekordsete hindadega. 320$ toa eest eriti maksta ei tahtnud just. See oli siis pyramiidikukujulises Luxoris kus tavahind on 80$. Soitsime nii monedki hotellid labi ja lopuks saime elamise Rios, 39. VIP korrusel. Vaade oli age igatahes ja tuba ka. Tuba polnud aega muidugi nautida, sest kasiinod ootasid. Vahemalt labi jalutamist kui mitte mangimist. Lugu jalle sama, 1 peatanav ja koik meelelahutus selle aares. Palju butafooriat ja feik kulda. Igal hotellil on oma temaatika ja oma topised. Meeletult manguautomaate ja –laudu, restorane, poode ja showsid. Eriti peatuma kuskil pikemalt ei jaanudki, valja arvatud itaalia restoran, jalutasime niisama labi hotellide, mis huvitavatena tundusid. Kokkuvottev yldmulje on ikkagi selline, et filmist ja pildipealt tundub koik nii lahe, kui kohapeal oled, siis on selline nojah oli kah tunne...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home