Easy Living: 2. paev, Salt Lake City ja Reno

22 July 2005

2. paev, Salt Lake City ja Reno

Soit on igav ja tyytu, meelelahutuseks Harry Potter ja unenagude vaatamine. Soitsime labi Salt Lake Cityst, linna sisse ei lainud, aga soolajarvesid kaisime kyll vaatamas. Polnud need midagi nii siledad, et saaks autoga kiirusrekordeid teha, ega me muidugi vaga kaugele ei viitsinud jalutada ka. Aga soolane, valge ja palav oli kyll.
Ohtuks igatahes joudsimegi Renosse, maailma vaikseimasse suurde linna. Kohustuslik ohtune kondamine linna peal ja kasiinodes. Linna peal tahendas siis yhte monesajameetrist tanavajuppi. Parajasti toimus seal ka mingi hotelli synnipaev, pool tanavat oli kinni ja sai kuulata orkestrit ja parast vaadata kohustuslikku ilutulestikku.
Teine pool tanavat oli tais enamasti purjus redneckke, kes olid Renosse tulnud rauskama ja jooma. Poikasime sisse mingisse suvalisse kasiinosse, jalutuskaik osutus oodatust pikemaks. Selgus et koik tanavaaarsed majad on omavahel yhendatud ja kui meil lopuks kasiinodest ja poodidest ja restoranidest ja inimestest korini sai ja me otsustasime tagasi oue minna, siis selgus, et me olime sujuvalt kuskile tanava teise otsa joudnud. Igatahes kl. 12 olime juba hotellis magamas.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home