Easy Living: Puhkus

18 July 2005

Puhkus

Nii, nyyd on see kaes. homme tuleb Krista ja 3 nadalat puhkust ja tana saime uue korteri ja tuleb kolimine. tegelikult mul ongi hetkel juhe koos, et mida jargmiseks tegema peaks. reisikohver on enamvahem pakitud, aga sellest, mis oleks vaja tana uude korterisse kolida ja mille voib vabalt jatta selleks ajaks kui tagasi tulen, ma enam midagi aru ei saa. kohati tundub, et voib koik asjad jatta hiljemaks, kohati tundub, et voib koik asjad samas kuskile kotti ajada ja kohati tundub, et voib enda polema panna.
aga igatahes homme ohtul lendan Miamisse Kristale vastu ja ylehomme Miamist edasi Chicagosse taditytre juurde. oigemini on see natuke juba nagu suguvosa kokkutulek, sest tana jouab Eestist Chicagosse teine taditytar oma mehega. aga sellest mis edasi saab, on mul ainult ahmane ettekujutus. moned pidepunktid on San Francisco ja Alcatraz, Las Vegas, Grand Canyon, Sekvoia park, mis tapsemalt toimub, selgub ilmselt reisi jooksul.
kui homme on hotellis internet, siis olen onlines, samuti reisi jooksul kui wifit kuskil margata on. nyyd igatahes lahen ja pakin oma arvuti veel kuskile, kus ruumi leiab.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home