Easy Living: Uneprobleemid

19 October 2008

Uneprobleemid

Tegelikult on nii, et tahaks palju rohkem siia kirjutada, aga aeg kaob kuskile musta auku. eriti viimased moned nadalad, mil Erin on vaga niru magaja olnud. oosel arkab yles iga tunni voi paari tagant ja viriseb voi lausa nutab. tavaliselt kui ta enda korvale votan, siis ikka rahuneb ja jaab uuesti magama, aga alles moni paev tagasi vahtisime koos kl 3 oosel yle kahe tunni jarjest telekat. ja hommikul on ta ka olnud eriti varajane arkaja, hiljemalt kl 7 hakkab seletama ja oma voodist valja noudma. voi kui meie voodis on, siis arkab yles ja hakkab ringi ukerdama. mina teesklen siis magajat, et akki jaab tema ka uuesti magama, aga tavaliselt see plaan labi ei lahe. puskleb enda voodi aare lahedale ja siis libistab enda ilusti jalad ees maha ja konnib toast valja. mis mulgi siis yle jaab kui talle zombina jargneda. samuti on ta otsustanud nyyd ainult yhe paevase uinaku teha. selle ta teeb kusjuures ainult 3-4 tundi peale hommikust arkamist, ilma mingisuguse protestita. aga ohtupoolset uinakut ta enam teha ei taha, joob oma piima ara (siiamaani ta jaab magama enamasti ainult piimapudeliga), hakkab jutustama ja paneb voodist plehku. mis aga tahendab seda, et paar viimast tundi enne oound on ta paris viril jonnipunn ja peab vaga leidlik olema, et teda lobustada. ja lopuks kui ta magama laheb, siis ongi nii, et vaatad veel nats telekat ja on juba endal ka megauni peal.
kondimisest niipalju, et nadal peale oma esimeste sammude tegemist ta juba kais hoolega, nyydseks on muidugi taitsa proff. eelmisel pyhapaeval kaisime jahiga soitmas, terve selle purjetamise aja ta ju ka muidugi tahtis ringi kondida. vahepeal oli paris kova lainetus, endalgi oli tegu, et pysti seista, aga tema muudkui laheb. varsti hakkame koielkondi harjutama.
kylmkapi probleemi lahendasin ka ara - kleepisin takjapaela ukse kylge, toimib vaga hasti. esimene kord ei saanud isegi Mark kylmkappi lahti.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Pingviinike, pingviinike, jee jee.

22 October, 2008 16:27  

Post a Comment

<< Home